Over ons

Van der Kleij Afbouw, gevestigd in Arnhem, is landelijk actief als afbouwspecialist. Begonnen als montagebedrijf voor afbouwers, zijn we in relatief korte tijd uitgegroeid tot een volwaardig afbouwbedrijf.

Hierbij is klanttevredenheid de kern van onze bedrijfsvoering! Het uitgangspunt is tenslotte onze opdrachtgever en dat bent U.

Van der Kleij Afbouw is met veel succes actief als afbouwspecialist. Met name voor een snel toenemend aantal grote en middelgrote bouwbedrijven streven wij iedere dag naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

De sterke drive van onze mensen en jarenlange ervaring in de afbouw maakt de organisatie een uitstekende partner als het gaat om bijvoorbeeld ketenintegratie en LEAN bouwen.

Vooruit en meedenken in processen zijn dan ook essentieel geworden in de huidige tijd en zijn mede de basis begrippen van onze organisatie. Door onze eigentijdse aanpak hebben wij dan ook een groot aantal mooie referenties op onze naam en neemt de groei van ons bedrijf sterk toe.

Wat Van der Kleij Afbouw mede onderscheidend maakt? Dat zijn onze mensen.

Door het verschil te durven maken om juist in deze tijd te werken met eigen mensen, die stuk voor stuk iedere dag weer het verschil laten zien in kwaliteit en vakmanschap, komen wij verder.

En daar zijn we trots op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? bel ons! wij zijn bereikbaar op 026- 35 44 800

Argilla